Start Jeugdwerk

Het jeugdwerk gaat weer van start! Begin oktober starten de BES Club, JonG en iBelieve.

BES Club
Doelgroep: kinderen groep 6,7 en 8
Locatie: jeugdhonk, Bernhardstraat 3 Rhoon
Tijd: 19:00 uur – 20:15 uur
Eerste clubavond: 1 oktober

JonG
Doelgroep: jongeren 12 t/m 16 jaar
Locatie: jeugdhonk, Bernhardstraat 3 Rhoon
Tijd: 19:45 uur – 21:30 uur
Eerste clubavond: 8 oktober

iBelieve
Doelgroep: jongeren 16+
Locatie: Maranathakerk, Kleidijk 2b Rhoon
Tijd: 20:00 uur – 22:00 uur (+borrel)
Eerste clubavond: 8 oktober

Uitzending ‘Pasen in Rhoon’

Pasen in Rhoon – Een speciale uitzending op 31 maart

In de uitzending volgen we Gideon en Jelmer. Door middel van opdrachten lopen zij door het verhaal van Pasen. Zo gaan zij in gesprek met diverse gemeenteleden, luisteren ze naar muziek en gaan ze langs bij dominee Coen van Alphen om hem de vraag stellen waarom Jezus nu moest sterven.

Vanaf woensdag 31 maart om 19:00 uur kan je de uitzending via de volgende link bekijken: uitzending

Pasen 2021 HervKerk

Kindernevendienst 7 februari

Deze week een Anders Vierendienst vanuit de Maranathakerk.

Deze dienst is bedoeld voor iedereen, in de taal van kinderen. Het thema is ‘Opgesloten!’ en het gaat over Noach’.

Voor de kinderen van de kindernevendienst een aantal verwerkingen.

kaarten maken
noach duif vouwen
noach knutsel
noach koekjes bakken
noach memory
noach puzzels
noach regenmeter

Liturgie Anders Vieren dienst 7 febr 2021

De dienst is te volgen via audio of video (kerkdienstgemist.nl).

Kerst Kindernevendienst

Dorpskerstzang 2020 – update

Correcte link naar live uitzending (en klik daarna links onderin op ‘Première’)uitzending

Zondag 20 december a.s. verschijnt op dit kanaal (YouTube) de Dorpskerstzang 2020. Aanvang 19.30 uur . Helaas kunnen we geen viering houden dit jaar. We hebben een compilatie gemaakt van de opnames van afgelopen jaar aangevuld met actuele overdenking en gebed. De uitzending is ook te vinden op www.dorpskerstzang.nl.

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'I.J.E.-koor -koor Rotterdam I.J.E. gelegenheidskoor Zondag 20 december YouTube: Dorpskerstzang2020 Aanvang: 19:30 Dorpskerstzang 2020 Sprekers: Met medewerking van: Ds. C. van Alphen I.J.E. Band Dhr. w Wiersma Theo Barendrecht, dirigent Sander van der Kaaij, organist /dorpskerstzang www.dorpskerstzang.nl www.ije-rotterdam.nl dkz orpskerstzang'

Herfst2daagse 2020

In de herfstvakantie is het weer zover, dan wordt weer de jaarlijkse Herfst2daagse georganiseerd.

Zit je op de basisschool en heb je zin in een leuk programma met toneel, muziek, mooie bijbelverhalen, knutselen en spelletjes, kom dan naar de Herfst2daagse. Het is op dinsdag 20 oktober en woensdag 21 oktober. Het thema dit jaar is Duik erin!

Gratis opgeven voor 1 of 2 dagen kan door een mail te sturen naar herfst2daagserhoon@gmail.com (let op: opgeven is dit jaar verplicht!)