BES-club

Nieuwsbrieven

BES nieuwsbrief 07-12-2018
BES nieuwsbrief 23-11-2018
BES nieuwsbrief 09-11-2018
BES nieuwsbrief 12-10-2018

Start BES club 28 september


BES-club start 16 september

Slotavond BES-club

Op vrijdag 15 april is de laatste clubavond van dit seizoen. Op het rooster stond 22 april, maar i.v.m. de Koningsspelen op die dag hebben wij de slotavond verplaatst.

Op 15 april beginnen we wat eerder, om 18.00 uur in het Jeugdhonk. Eerst eten we met elkaar en wat we daarna doen is een verrassing. Kom op de fiets, want we hopen op goed weer. Als het regent, maken we er binnen een feest van. Om ongeveer 20.30 uur is de avond afgelopen.
We hopen dat iedereen erbij kan zijn!
Van de kinderen uit groep 8 nemen we als BES-club afscheid, maar gelukkig is er een vervolg bij JonG. We wensen jullie ook daar goede en gezellige avonden toe.

De Bijbel-En-Spelletjes club bestaat alweer 10 jaar. 10 Jaar Bijbelverhalen vertellen, zingen, bidden, spelen en creatief bezig zijn. Daar zijn wij dankbaar voor. We kijken op veel mooie, soms drukke, maar zeker gezegende avonden terug. Na de zomervakantie gaan we hier graag weer mee verder. Als er mensen zijn die ons hierbij als leiding willen helpen, hartelijk welkom!

Groetjes, Hilko, Wim, Dieter, Annemieke en Jannie
Voor informatie: bel Jannie: 010-5017871 of mail: jannieslingerland@outlook.com

Kom je ook naar de BES-club?

BES-club uitnodiging

Kerstviering BES-club en GJO

SterrenHallo iedereen van de BES-club,

Het kerstfeest willen we weer samen met de GJO vieren op vrijdag 19 dec. in de Maranathakerk, Kleidijk 2. Dit is een week later dan op het rooster stond. De BES-club van 12 december vervalt dus.

Net als vorig jaar beginnen wij weer met een kerstdiner. Het is de bedoeling dat alle kinderen eten meenemen voor ongeveer 4 personen. Zo krijgen we een buffet met allemaal lekkere dingen.
De leiding zorgt voor de drankjes dus hier hoeven de kinderen niets voor mee te nemen.

De kinderen zijn vanaf 18.20 uur welkom om alles klaar te zetten zodat we rond 18.30 uur kunnen gaan eten. Rond 20.30 uur verwachten wij weer klaar te zijn met het programma.

WijzenAls je niet naar het kerstfeest komt, bel of mail dan even.
Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien.

 

Groetjes leiding BES-club en GJO.

Slotavond BES-club

slotavond-bes-club-2014
Op vrijdag 25 april is de laatste clubavond van dit seizoen.
We beginnen wat eerder, om 18.00 uur in het Jeugdhonk.

Eerst eten we met elkaar en daarna doen we een spel buiten in de buurt van de Oude Maas. We gaan er met elkaar op de fiets naar toe, dus neem je fiets mee!

Om ongeveer 20.30 uur is de avond afgelopen.
We hopen dat iedereen erbij kan zijn!
Wil je het even laten weten als je niet komt?

Groetjes, leiding BES-club