Concert Tim Hermsen voor Casa Lumina

De Stichting Vrienden van Casa Lumina (werkzaam in de TweedekansWinkel in Rhoon) mag in de Dorpskerk van Rhoon, een Gospelconcert organiseren.
De zanger is Tim Hermsen en hij wordt bijgestaan door een aantal live artiesten, w.o. een violiste en een koor van ongeveer 15 zangers en zangeressen en misschien door zijn zuster Mirjam, die ook prachtig kan zingen. Tim is opgegroeid in een gelovig, muzikaal gezin maar beschouwde de muziek altijd als zijn hobby. Ruim 5 jaar geleden heeft hij het roer omgegooid en heeft zijn goede baan opgezegd om fulltime zanger, arrangeur, dirigent, drummer, songwriter en pianist te worden. Hij heeft inmiddels 2 succesvolle CD’s uitgebracht.
Tim zingt recht uit zijn hart en dat is aan de teksten en muziek van zijn nummers zeer goed te horen.
U kunt bij dit concert aanwezig zijn op zaterdag 26 november 2016. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open om 19.00 uur. In de pauze is de koffie en thee gratis. De plaatsen zijn niet gereserveerd en uiteraard is het batig saldo bestemd voor Casa Lumina, een sociaal centrum in Oradea, Roemenië, dat zich inzet voor de allerarmsten in de stad daar.
Casa Lumina is een project van Children’s Relief te Krimpen aan de Lek en wordt gesteund door de drie kerken in Rhoon. De kaarten kosten € 7.50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de TweedekansWinkel, Dorpsdijk 149 te Rhoon en aan de kerk op de avond zelf.