Herfst2daagse

In de herfstvakantie is het weer zover, dan wordt weer de jaarlijkse Herfst2daagse georganiseerd.

Zit je op de basisschool en heb je zin in een leuk programma met toneel, muziek, mooie bijbelverhalen, knutselen en spelletjes, kom dan naar de Herfst2daagse. Het is op dinsdag 22 oktober en woensdag 23 oktober. Het thema dit jaar is SCHATRIJK!

Kijk jij ook wel eens om je heen, om te zien hoeveel moois God ons geeft? Op de H2D gaan we op zoek naar deze schatten. De allergrootste schat is de Here Jezus, Hij is kostbaarder dan goud. Blijf daarom dicht bij Jezus, want Hij maakt ons SchatRijk!

We hebben een programma voor de kinderen van groep 1 t/m 5. En ook speciale activiteiten en spellen voor kinderen vanaf groep 6 t/m 8. En natuurlijk sluiten we gezamenlijk af met een spannende quiz.
Je mag één of twee dagen komen. Het is gratis. En je hoeft je niet van tevoren in te schrijven, dat kan op de ochtend zelf!

Het is van 10.00 tot 12.00 (inschrijven vanaf 9.50). Op woensdag zal het iets later zijn, tot zo’n 12.30, want dan eten we nog lekker pannenkoeken met elkaar.
De herfst2daagse wordt gehouden in ’t Centrum aan de Bernhardstraat 3.

We zoeken ook nog hulp voor beide ochtenden. Mocht u/jij willen helpen, graag!! dan kun je bellen met Astrid Op het Veld – 06-19366483 of astridvanthof@hotmail.com.