Kindernevendienst 7 februari

Deze week een Anders Vierendienst vanuit de Maranathakerk.

Deze dienst is bedoeld voor iedereen, in de taal van kinderen. Het thema is ‘Opgesloten!’ en het gaat over Noach’.

Voor de kinderen van de kindernevendienst een aantal verwerkingen.

kaarten maken
noach duif vouwen
noach knutsel
noach koekjes bakken
noach memory
noach puzzels
noach regenmeter

Liturgie Anders Vieren dienst 7 febr 2021

De dienst is te volgen via audio of video (kerkdienstgemist.nl).

Kerst Kindernevendienst

Kindernevendienst in de kerk en thuis

Kindernevendienst in de kerk én thuis

Nevendienst gaat in de kerk door, maar ook thuis is het mogelijk om het verhaal te horen en met het materiaal aan de slag te gaan. We gebruiken de methode Vertel Het Maar. Op de website vertelhetmaar.nl kunt u een gratis account aanmaken en krijgt u toegang tot video’s, verhalen, verwerkingen en liedjes. Het is handig als dit al voor de dienst bekeken is, zodat u het klaar kunt zetten of alvast een werkblad uit kunt printen.

Verhalen en verwerkingen zetten we (Voorlopig) ook als pdf op de site van de Dorpskerk, zodat u dat al wat eerder tot uw beschikking hebt.

Tijdens het kindermoment in de dienst houden we een korte inleiding op het verhaal.

Op deze wijze hopen we alle kinderen van de gemeente te bereiken met het goede nieuws.

Leiding kindernevendienst