Restauratie Dorpskerk Rhoon afgerond

Weet u het nog? Zaterdag 6 april 2013 werd het startschot gegeven voor de restauratie van de Dorpskerk.

De opdrachtgever was het College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Rhoon.

Dirk van der Ent, de toenmalige voorzitter van Stichting Vrienden Dorpskerk Rhoon verraste ons toen met de mededeling een fondsenwerving voor de restauratie van de Dorpskerk te organiseren.

Nu vijf jaar later kunnen we met gepaste trots melden, dat de restauratie van de Dorpskerk is afgerond en zal worden overgedragen aan haar opdrachtgever.

Bert Euser, de huidige voorzitter van Stichting Vrienden Dorpskerk Rhoon zal de resultaten van de fondsenverwerving bekend gaan maken.

Tevens heeft Bert Euser ons verteld, dat Stichting Vrienden Dorpskerk Rhoon nog een geweldige verrassing voor ons in petto heeft.

Namens het bouwteam,

Ariën Barendregt & Cees Brouwer