Startdienst 13 september 2015

Beste allemaal,

U zit waarschijnlijk net in de vakantie-mood, toch beginnen we alvast over de startdienst van 13 september. Iedereen kan deze datum dan alvast in zijn/haar agenda noteren.

Het thema van de startdienst en het winterwerk zal dit jaar zijn; “Delen in overvloed”. God is de Bron van leven die overvloedig uitdeelt van Zijn liefde, goedheid en genade. Wat doen we met die overvloed die God ons geeft? Wat doen we met Zijn liefde en genade? Zijn goedheid en vergeving? Vanuit de overvloed die we zelf ontvangen mogen en kunnen we ook weer uitdelen. God wil onze concrete leven in beweging zetten en stuurt ons erop uit om een bron van zegen te zijn voor de ander. De startdienst vindt plaats in de dorpskerk. Ds. R. Maas zal in de startdienst meer vertellen over het thema. Na de startdienst is er de inmiddels traditionele picknick, naast de dorpskerk. Hier zal nog verdere informatie over volgen.

Vind u het nog leuk om te helpen bij het organiseren van de picknick dan kunnen we uw hulp hard gebruiken. U kunt zich daarvoor opgeven bij één van onderstaande contact personen.

Allen een fijne zomervakantie gewenst!

M.vr.gr.
Organisatie: Marijke vd Meij, Ds. R. Maas, Mariska de Rijk, Cora Noordzij en Dirma Brand.