Thema avond alpha-groeigroep

Uitnodiging
voor een thema-avond van de alpha-groeigroep op maandag 14 april 2014

Want van U is het Koninkrijk…bidden we in het Onze Vader.
Het gaat hier over het Koninkrijk der hemelen ofwel het Koninkrijk van God. Wat is dat? Is het er al, of moet het nog komen? De ene keer lezen we in het Nieuwe Testament dat het al is gekomen, dan weer dat het er nog niet is en wij om haar komst moeten bidden. Volgens samenvattingen in de evangeliën is het Koninkrijk van God de inhoud van Jezus’ boodschap.

Hoe kunnen we zien dat het Koninkrijk van God er al is en hoe zal het er straks uitzien? Op maandag 14 april a.s. hoopt ds. Rob Maas op deze en andere vragen een antwoord te zoeken in ’t Centrum aan de Bernhardstraat te Rhoon.

Ds. Rob Maas is sinds september 2013 predikant in een voor hem eerste gemeente in de Maranathakerk van Rhoon. Voordat hij theologie ging studeren heeft hij gewerkt als psycholoog, zowel in organisaties als in de hulpverlening. Zijn persoonlijke geloof is gevormd in de SOW gemeente in Leiden en door als vrijwilliger te werken bij o.a. ESB Ichthus, IFES-NL, In de Ruimte en Continental Sound. Hij beschrijft zichzelf als een modern denkend evangelicale christen.

U bent op 14 april van harte welkom vanaf 19.45 uur voor een kop koffie of thee. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur, aansluitend is er nog gelegenheid om met elkaar na te praten met een hapje en een drankje. Om aan de onkosten tegemoet te komen wordt er een collecte gehouden, echter geheel vrijblijvend.

De avond wordt verzorgd door de alpha-groeigroep, die ongeveer eens per maand bij elkaar komt op een maandagavond in ‘t Centrum.

Deze groep, die opgezet is vanuit de Gereformeerde en Hervormde kerk, heeft als doel de Bijbel beter te leren kennen en het persoonlijk geloof te verdiepen. De data die voor dit seizoen tot de zomervakantie gepland staan zijn: 14 april, 19 mei en 16 juni.

U bent ook van harte welkom om een avond van de alpha-groeigroep bij te wonen.