Uitnodiging Keep in Touch avond

Op 18 mei 2017, spreekt Frans van Santen, op een “Keep in Touch” avond in ’t Centrum, Bernhardstraat 3, in Rhoon. “Keep in Touch” is een nieuw initiatief voor en door mensen in de leeftijd van 25 – 55 jaar in en rondom Albrandswaard. Deze avond zal de 3e van dit seizoen zijn. Tot nu toe wordt “Keep in Touch” goed bezocht en zijn we dankbaar met de positieve reacties die we terugkrijgen. Keep in Touch wil mensen op een laagdrempelige manier inspireren en motiveren tot een bewust, dagelijks leven in verbondenheid met God, Gezin en Gemeente. Hiertoe worden er bijeenkomsten georganiseerd met aansprekende thema’s, sprekers en een aansluitende netwerk borrel. Op 18 mei zal Frans spreken over het thema: “Werk vs. Kerk. Frans neemt een schat van ervaring mee. Hij werkte zes jaar als adviseur voor een advies en managementbureau binnen de publieke sector. Daarnaast volgt hij sinds 2010 in deeltijd verschillende vakken Theologie aan de Universiteit van Utrecht, voorbereidend op een predikantsmaster. In het dagelijks leven is hij verder actief in Crossroads International Church, als counselor en kringleider. Frans is de nieuwe directeur van netwerk IMPACT, een netwerk voor christelijke young professionals, waar christenen elkaar opbouwen en de handen ineen slaan.

Er wordt in de huidige tijd veel gevraagd: Je moet en ambitie tonen op je werk, een bijdrage leveren aan de opbouw van de kerk, investeren in persoonlijke ontwikkeling en vriendschappen. Over deze onderwerpen zal Frans spreken en ons hopelijk handvatten meegeven hoe hier als christen in deze tijd mee om te gaan.

De avond begint om 20.00 uur en is om 22.15 uur weer afgelopen. Kom en laat u inspireren. U bent van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.hervormdegemeenterhoon.nl/keep-in-touch