ZWO / Bemoedigingsreis naar Casa Lumina

zwoDe bus  van de familie De Rijk is in orde en de vliegtickets zijn geboekt  daarom hopen 15 volwassenen en kinderen  uit de RK Parochie, de Maranathakerk en de Dorpskerk met hun reisleidster Olga van  Lavieren uit Krimpen aan den IJssel  op 29 resp. 30 april a.s. te vertrekken richting Oradea/ Roemenië.

Er is geïnventariseerd wat het hele jaar door zowel thuis als via de Tweedekanswinkel verzameld is  en wat we nog tekort komen. Daarom hopen we ook dit jaar  weer niet tevergeefs een beroep  op u te mogen doen en willen we op zondag  6 april  briefjes uitdelen in de kerken met wat we nog graag willen hebben om mee te nemen als attentie voor  de mensen, die we gaan ontmoeten.

Zou u datgene wat op het briefje staat dan op zondag 13 april weer mee naar de kerk willen nemen of anders in die week willen afgeven in de Tweedekanswinkel?

Zoals u van ons gewend bent zullen we u  dan na onze reis weer  laten delen in onze ervaringen  en natuurlijk kunt u ook aangeven, dat u onze reisverslagen wilt ontvangen vanuit Roemenië via de mail.

Geeft u dat dat even aan mij door dan kan ik dat van tevoren regelen.

Op maandag 5 mei /  resp. dinsdag 6 mei  a.s. hopen we weer veilig terug te zijn.